Explain

Explain

Over eX:plain

Ieder jaar staat eX:plain borg voor de inhoud en organisatie van meer dan 275.000 examens. Zitten we met bedrijven, sectoren en onderwijsorganisaties aan tafel om vast te stellen wat de arbeidsmarkt nodig heeft en hoe het onderwijs daarop kan inspelen. Die norm leggen wij vast en beoordelen we. Met onze praktijkgerichte, multimediale leermiddelen helpen we - binnen het bedrijfsleven en het onderwijs - mensen zich te ontwikkelen. Wat kunnen we voor u doen?

Dit is eX:plain

eX:plain bestaat uit verschillende business units, die gericht zijn op examinering van het bedrijfsleven enerzijds en het beroepsonderwijs anderzijds.

Ook Smart Educational Tools, dat praktisch lesmateriaal en innovatieve e-learnings levert die passen bij de vraag van het beroepsonderwijs en bedrijfsleven, maakt onderdeel uit van onze organisatie. 

Onze missie

Iedereen verdient een diploma om trots op te zijn en kan vertrouwen op de waarde ervan. Daaraan dragen wij bij met alles wat we in ons hebben.

Onze visie

Wij zijn toonaangevend op het gebied van betrouwbaar ontwikkelen, meten en beoordelen van beroepsgerichte kennis en vaardigheden. Voor beroepsgroepen zijn wij een vanzelfsprekende gesprekspartner.